Press "Enter" to skip to content

Argentinie nationaal team 2022 wereldbeker uit shirt

Adidas werkt samen met de Argentijnse Football Association (AFA) om de nieuwe uitwedstrijd van het Argentijnse nationaal team uit te kondigen, die zal worden gepresenteerd door de Argentiniërs tijdens de FIFA World Cup in 2022.

Voor het eerst in de geschiedenis zal Argentinië een paars argentinie shirt 2022 dragen, geïnspireerd door gelijkheid van geslacht, een initiatief om diversiteit en inclusieve waarden te integreren Het’mei zon’patroon aan de achterkant komt overeen met het thuisspelletje en de brandende vlammen van het lichaam komen ook uit de’mei zon’. Innovatie en traditionele integratie zijn bedoeld om het team te inspireren om alles te doen wat hij kan, maar ook om het voetbal eerlijk te.

Deze serie voetbalshirt is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is ontworpen om de consistente vastberadenheid van Adidas om plasticafval te beëindigen Spelers versie van het Jersey met 50% van het milieuvriendelijke materiaal Parley Ocean Plastic.

Het milieuvriendelijke materiaal van de oceaan is gebaseerd op afgelegen eilanden, stranden, kustgebieden en kustgebieden om de vervuiling van de oceaan te beperken Elk Jersey is uitgerust met innovatieve Adidas-materialen, inclusief lichtgewicht en warmteafdrukken, met HEAT.RDY Royal Heat-technologie, waardoor spelers koel en comfortabel blijven.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *