Press "Enter" to skip to content

Real madrid 3e shirt voor het seizoen 2022-23

Adidas en Real Madrid FC hebben het tweede uitshirt van het team voor het seizoen 2022-23 onthuld. Het shirt is geïnspireerd op het gloednieuwe Estadio Santiago Bernabéu en weerspiegelt de essentie van moderne stijl en ambitie, perfect passend bij de identiteit van de kampioenen.

Het strakke, futuristische shirt, in zwart met gedurfde, levendige limoengele metallic details, weerspiegelt de visie van het nieuwe Bernabéu op Europese avonden, met de stadionlichten die de stad zeker verlichten.

De subtiele graphics op het shirt zijn bedoeld als eerbetoon aan het moderne ontwerp van de buitenkant van het stadion, waarbij de nieuwigheid van de V-hals de expansieve uitstraling van het shirt versterkt en de triomfen van Real Madrid in Europa keer op keer weerspiegelt.

Inigo Turner, Adidas Design Director: “Als Real Madrid het veld betreedt, kan er van alles gebeuren. Nu het nieuwe, futuristische Santiago Bernabeu-stadion later dit seizoen in gebruik wordt genomen, hebben we ons laten inspireren door de hedendaagse architectonische uitstraling om een nieuwe outfit te creëren die past bij en de mentaliteit weerspiegelt van de huidige en toekomstige kampioenen.”

De nieuwe Second Away Player Edition-trui is voorzien van Adidas’ innovatieve HEAT.RDY-technologie, die geavanceerde stoffen gebruikt om de luchtstroom te bevorderen en zweet te koelen, waardoor een rustgevend gevoel ontstaat dat spelers helpt zich koel en zelfverzekerd te voelen op het veld. De fanversie is voorzien van AEROREADY-technologie met zweetafvoerende stof voor een droge en comfortabele ervaring.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *