Press "Enter" to skip to content

Real Madrid 2023-2024 seizoen shirt gelekt

Het thuisshirt van Real Madrid voor het seizoen 2023-24 heeft een modern en minimalistisch ontwerp. Het meest interessante aspect is het kleurenschema – wit gecombineerd met donker marineblauw (“legendarische inkt”) en goudoranje.

Het goudoranje is noch zuiver geel, noch metallic goud, maar ligt daar ergens tussenin. Het marineblauw en oranje-goud zijn dezelfde kleuren als het uittenue van Real Madrid 23-24. In sommige opzichten (maar niet alle) is dit ontwerp een terugkeer/hommage aan de gouden rand van Real Madrid’s 2011 – 2012 seizoen – een ontwerp dat uiteindelijk een fanfavoriet werd!

Voor het eerst in de geschiedenis van de club bevat het thuisshirt van real madrid tenue 2024 de slogan “┬íHala Madrid!” op de kraag. Voor de kraag heeft Adidas “goudoranje”, wit en legendarische inkt gecombineerd tot een driekleur. Ook de manchetten zijn er in drie kleuren.

Net als alle andere Adidas 23-24 tenues is het nieuwe thuisshirt van Real Madrid 23-24 voorzien van het nieuwe Adidas-logo. Aan de zijkanten en achterkant zitten marineblauwe panelen, vergelijkbaar met sommige van de Adidas 2022 WK-shirts.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *