Press "Enter" to skip to content

Juventus uitshirt 2023-24 seizoen

Adidas heeft in samenwerking met Juventus FC het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-24 onthuld, geïnspireerd op de majestueuze Monte Rosa in het noorden van de stad Turijn.

In tegenstelling tot de uitshirts van de afgelopen jaren is het nieuwe witte kleurenschema een verbluffende esthetiek die het iconische sneeuw- en ijslandschap van de Italiaanse Alpen weerspiegelt. Een ruige textuur van lichtgrijs, versmolten met de kenmerkende roze horizontale strepen van Juventus, wordt aangevuld met een kraakheldere, puur witte basis, die de textuur van het rotsachtige oppervlak van de berg Rosa weerspiegelt, die de skyline van de stad Turijn siert.

RDY-technologie wordt gebruikt in de Player’s Edition, waar materialen en stoffen zijn geselecteerd om spelers te helpen op hoog voetbalniveau te presteren met een comfortabel gevoel. RDY-technologie wordt gebruikt in de Fan Edition om de fans die op het voetbalveld spelen een droge en koele ervaring te bieden door het gebruik van stoffen die transpiratie en vocht afvoeren. Welkom bij de nieuwste Juventus shirts en voetbal trainingspak.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *