Press "Enter" to skip to content

Psv eindhoven 3e tenue voor seizoen 2021-22

Het tweede 3e shirt van PSV Eindhoven voor het seizoen 2021-22 heeft een mintkleurige basis met de clubnaam ‘PSV’ in blauw en paars, geïnterpreteerd in het lettertype van de club, vet op de borst. Het PUMA Puma-logo staat in het midden van de borst, wat evenwicht toevoegt aan dit visionaire ontwerp. Het PUMA Puma-logo bevindt zich in het midden van de borst, wat evenwicht toevoegt aan dit visionaire ontwerp.

Het nieuwe tweede 3e shirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester, gecombineerd met geavanceerde PUMA dryCELL thermische conditionering om absolute pasvorm en beweeglijkheid te garanderen, zodat atleten altijd droog en comfortabel blijven.

Ondertussen is de achterkant van het tenue voorzien van een ultralichte jacquardconstructie om het ademend vermogen tijdens intense wedstrijden te verbeteren. Het meest innovatieve gebruik van Dope Dye technologie vermindert de hoeveelheid water en kleurstof die gebruikt wordt in het verfproces aanzienlijk, wat PUMA’s toewijding aan het creëren van duurzamere producten bevordert.

“Ons doel was om het traditionele ontwerp van jersey uit te dagen. We wilden het tenue door een nieuwe lens bekijken en zoveel mogelijk breken met tradities. Het is makkelijk om conservatief te zijn, maar wij wilden de manier veranderen waarop mensen naar traditionele shirts kijken”, zegt Carl Tuffley, Senior Director van PUMA’s Team Sport Design Division, “Het tweede uitshirtontwerp was een geweldige kans om deze shirts nieuw leven in te blazen en een nieuwe richting te ontdekken. “

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *