Press "Enter" to skip to content

Ajax 2022-23 seizoen thuis shirt

Adidas werkt samen met de verdedigende kampioen van de Lotus Club Ajax, om het nieuwe thuisspelletje te lanceren van het seizoen 2022-23 De meest opmerkelijke details van de nieuwe Jersey zijn de subtiele integratie van goud.

Sinds beide partijen samenwerken, verschijnen de gouden elementen vaak op de shirts, de twee pentagram boven de badge van het nieuwe ajax shirt goedkoop vanaf het begin en de drie daarna toegevoegd-allemaal symboliseren de titel van het kampioenschap.

Goud vindt ook sporen in kraag-en manchetknoppen en de omtrek van reclame op de borst. Bovendien worden de namen en nummers van de spelers achter de spelers weergegeven in gouden retro lettertypen.

Het nieuwe seizoen wordt het thuisspelletje gemaakt van 100% gerecycled materiaal, met een V-kraag ontworpen met verschillende originele details, zoals de witte delen en de borduurlabels onder elkaar. De vlag van Amsterdam wordt in een zwarte kleur weergegeven, inclusief de beroemde drie St.

Andrews kruisen In combinatie met de thuisspelletjes zijn witte shorts en sokken, als echo van de details, ook in de nieuwe sokken van het seizoen kunnen drie St. Andrews kruispatronen worden gevonden die in de rode ringen zijn ingesloten.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *